Sitges corre per la Marató

“Sitges Corre per la Marató”. Aquest és el lema amb el qual Sitges s’adhereix a les més de 1.300 propostes que s’oferiran per tot el territori català per a col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany es destina a la investigació per a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits.

Sitges proposa dues curses atlètiques el 4 de desembre destinades, en primer lloc, a nens en edat escolar. És el que s’ha anomenat Milla Escolar, de 1609 metres. Per a poder participar, cal fer una inscripció a través del www.sitges.cat/lamarató a un preu de 5 euros.


En la segona cursa, adreçada a totes les persones i a qualsevol nivell, 3 Milles solidàries, de 4.827 metres, cal fer també una inscripció i col·laborar amb 10 Euros. Els guanys derivats de les inscripcions seran cedits a la Marató.

La 20a edició de La Marató de TV3 està dedicada a la regeneració i el transplantament d’òrgans i teixits. L’objectiu és que els pacients trasplantats deixin de ser malalts crònics amb una esperança de vida limitada i puguin convertir-se en persones amb una vida plena.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar