Sant Joan, punt de partida de l'estiu sitgetà

En ple Passeig Marítim i a l’aire lliure, el sopar de l’Hotel Best Western Subur Marítim constitueix un altre dels grans atractius del Sant Joan a Sitges. Una nit fantàstica que serà animada amb música variada. Gaspatxo de síndria i alfàbrega, Medallons de filet de vedella amb foie i salsa d'Oporto; Broqueta de presa ibèrica i la tradicional coca de Sant Joan. Unes delícies culinàries que de ben segur causaran una grata impressió entre els comensals. El preu de l’àpat serà de 60 euros i també hi haurà un menú infantil amb un cost de 30 euros. Amb el soroll del mar i la llum de les estrelles, la vida es veu d’una altra manera.

Com l’estiu és l’època de la diversió i l’alegria, a l’Hotel Best Western Subur Marítim volen allargar l’esperit d’una nit màgica com la de Sant Joan. Per aquest motiu, el 26 de juliol i els dies 2, 9 i 16 d’agost es celebra una nova edició de les barbacoes musicals. Uns sopars, on per 45 euros els adults i 15 els menors de 10 anys, podreu gaudir d’un sopar a base de carn i peix, tot acompanyat per un àmplia carta d’entrants, amanides, begudes i barra lliure de cava durant el ball posterior. 

Els canals de reserva i a la vegada punts d’informació d’aquestes activitats són el 93 894 15 50, com l’espai online de reserves del grup Matas Arnalot. La seva finalitat és la felicitat del client. A Sitges, els somnis no són una utopia, sinó una realitat.

La revetlla de Sant Joan simbolitza l’arribada de l’estiu i Sitges és l’escenari ideal per començar amb bon peu, l’etapa més màgica de l’any. Tu i la teva parella o bé el teu grup d’amics tindreu l’oportunitat de viure una experiència única al costat del mar, sempre amb la companyia d’un àpat de qualitat. Amb la mirada posada a l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla, el restaurant Pic Nic oferirà una carta amb plats especials realitzats per a l’ocasió, com el Parfait d’esqueixada de bacallà amb verduretes semirostides, la Cuixa de xai farcida a la catalana i un Liquat de maduixes amb crema de vainilla per postres. Un esdeveniment gastronòmic de primera regat amb cava i vi de prestigioses denominacions d’origen com la Montsant o Empordà. Tot això i més, per 45 euros per persona. La bona vida no té preu.

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar