Museus de Sitges amplia el seu horari de visites per Setmana Santa

Museus de Sitges incrementa les visites guiades al Palau de Maricel amb motiu de la Setmana Santa. Dijous 17, divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20, el Palau obre les portes a les visites guiades, que permeten conèixer els seus racons, les seves col·leccions i la seva singular història. Les visites són a les 12 hores en català i a les 13 h en castellà.

L’itinerari és guiat i consisteix en un recorregut per les diferents dependències del Palau: Saló d’Or, Saló Blau, claustres i les terrasses, on els assistents degustaran una copa de cava. Construït ara fa cent anys sota la direcció de Miquel Utrillo i impulsat pel milionari nord-americà Charles Deering, el Palau de Maricel és una de les joies noucentistes de Sitges, que conté uns bells capitells de Pere Jou i uns salons que combinen diferents estils, actualment condicionats com a espais per a recepcions i actes públics.

El preu de l’entrada és 6,50 euros. Els estudiants, jubilats, aturats i titulars del Carnet Jove tenen accés a l’entrada reduïda de 4 euros, mentre que els menors de 12 anys no paguen. Totes les entrades inclouen una visita gratuïta al Museu Romàntic i la Fundació Stämpfli. L’oferta caduca als 30 dies d’haver visitat el Palau de Maricel.

Per més informació i reserves, s’ha de trucar al 93 894 29 69.

Enjoy Sitges



0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar