S’ACOSTA LA PRIMAVERA A SITGES


Nervis? El cos ho sap, i segur que ho has notat. En una setmana començarà la primavera i per això tot comença a semblar diferent.

A Sitges, els dies ja han començat a allargar-se i ja es pot començar a passejar davant el mar sense necessitat de posar-se un abric durant la tarda i moltes hores del matí.

Igualment, molts restaurants han començat a muntar la seva terrassa i altres bars de copes que han fet un descans durant l’hivern ja van preparant la Setmana Santa.


Tot plegat dóna un color diferent als carrers, tot sembla més animat i alegre i els esdeveniments com les fires no paren de succeir-se. Acabem de dir adéu al Patchwork i ja tenim aquest cap de setmana la Fira d’Art, després vindrà l’Scrap+ i després la Setmana Santa, no hi haurà temps per l’avorriment ni cap excusa per quedar-se a casa...

Què vol dir tot plegat? Doncs que ens trobarem potser amb la millor època de l’any per poder gaudir realment de tot el que Sitges i el Garraf pot oferir als habitants i visitants, mar i muntanya, platja i natura, sol i esport, tot amb una temperatura i clima envejable que ens permet triar què volem fer cada dia.

Sobretot, i molt important si no us agraden les concentracions de gent i la calor, aquests propers mesos de primavera són els millors per passar uns dies a Sitges sense patir els inconvenients de la temporada alta. Menys calor que al Juliol i Agost i menys gent a tot arreu fan que sigui l’època de l’any preferida per molts turistes habituals que repeteixen cada temporada i ens trien com a destinació per fer una escapada a principis d’any.

Com ho veus? Més animat? No perdis el temps i si no tens reserva, vés buscant Hotel, recorda que els Hotels Subur i Subur Maritim t’ofereixen un 12% de descompte per reserves a la seva web utilitzant el codi: fanfacebook

www.hotelsubur.com                              HOTEL SUBUR 3*
www.hotelsuburmaritim.com                  HOTEL SUBUR MARITIM 4*

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar