SETEMBRE A SITGES


Direm adéu a l’Agost amb la Festa Major i, després d’uns dies de parèntesi, Sitges tornarà a entrar en una fase de vacances amb molts esdeveniments. Diferents actes i festes que tornen a omplir els carrers i converteixen Setembre en un mes especialment important per al sector turístic.

No només el festiu de l’11 de Setembre, ja des del començament del mes, la Sitges Bears Week 2019 convertirà la primera setmana de Setembre en temporada alta, seran dies per acollir la trobada “d’Ossos” més grau d’Europa; dies de diversió a la platja, festes nocturnes i moltes sorpreses. Aquest Festival transforma els locals de Sitges, ja que els visitants venen a gaudir-lo i omplen restaurants i botigues, si, a més a més, el bon temps acompanya, les platges continuaran essent un punt de visita obligatori per visitants i vilatans de Sitges.


Malgrat l’inici del calendari escolar, acompanyat pel clàssic festiu de la Mercè a Barcelona, Santa Tecla farà les delícies d’aquells que es van quedar amb ganes de més Festa Major, amb l’afegit que aquesta vegada els més petits de casa també participaran en les celebracions. Continuaran també els concerts programats a la Fragata, per tant, un espectacular fi d’estiu ens espera davant del mar.

A tot això, sumarem, per suposat, l’habitual atractiu cultural i d’oci que es pot trobar a Sitges tot l’any.

Motius no faltaran per apropar-se a Sitges aquest mes que aviat arribarà. Ara falta decidir, triar les dates convenients (ho heu fet?) i reserva Hotel.

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar