Les joies de l'automòbil, aquest diumenge a Sitges

La 53ena edició del Ral.li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona- Sitges Gran Premi Audi arribarà a Sitges el proper diumenge 27 de març. La caravana de cotxes comptarà amb 70 automòbils fabricats fins el 1928 i procedents de tota Espanya i d’alguns països europeus.

Diumenge, a partir de les 8.30 hores, els cotxes ocuparan la Plaça Sant Jaume de la Ciutat Comtal. A les 11 hores es donarà inici a la prova, amb els cotxes sortint pel carrer Ferran i recorrent algunes de les principals vies de la capital barcelonina, circulant per L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi, Viladecans, Gavà, Castelldefels i recorrent les costes del Garraf fins al Port d’Aiguadolç de Sitges (12.30 hores) on hi faran parada.

Els cotxes continuaran el recorregut pels carrers més cèntrics de la vila fins al Passeig de la Ribera, un emplaçament perfecte per veure desfilar aquestes joies automobilístiques amb el mar de fons. Durant el migdia els cotxes romandran aparcats a la Fragata de Sitges, perquè tot aquell que vulgui pugui apropar-se i contemplar-los. Un menjar i el lliurament de premis als millors -cotxes i participants per les seves vestimentes- posaran punt final a aquesta festa de l’automòbil històric per excel·lència.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar