Ja arriba una nova edició del Menjar de Tast,
enguany la XXVIª, que se celebrarà per tretzè any consecutiu a l’Hort de Can
Falç. En total participen en la mostra 20 restaurants, 6 pastisseries i 2
fleques que permetran al públic apropar-se a la gastronomia elaborada pels
professionals del sector a Sitges. Un any més, l’organització ha convidat
representants de la Cuina Pirinenca, formada per quinze restaurants de la
Cerdanya, a ser presents al Menjar de Tast i oferir les seves receptes.
L’acte
d’inauguració oficial del XXVI Menjar de Tast serà el 29 de setembre a les 20.30 hores i l’obertura al públic de la mostra serà mitja hora més tard amb la vetllada amenitzada per la a formació Sitjazz Band.
Durant un únic dia
els assistents al Menjar de Tast gaudiran dels diferents plats, així com d’una
variada i exquisida degustació de postres i de pa, tot regat amb vins i caves
de prestigioses marques. Totes les degustacions es relacionen en un receptari
que es dóna en el moment de retirar el tiquet a la taquilla.
El preu del tiquet
de consumició és de 35€ i inclou 5 degustacions de restaurant, una de
pastisseria i 4 consumicions de bodegues. També s’ofereix la possibilitat de
comprar un tiquet de repetició que inclourà dues degustacions més de restaurant
i una consumició de beguda, al preu de 10€.
Aquest any la
imatge del XXVI Menjar de Tast és obra de la pintora sitgetana Pilar Mena.
L’artista, amb el seu estil característic, mostra el plaer de menjar a partir
d’un disseny elegant i sobri. L’autor del pròleg és en aquesta ocasió el
periodista gastronòmic Pere Miquel Uroz.
Si voleu més informació, la trobareu a: www.clubdetast-sitges.com
0 comentarios:
Publicar un comentario