Europa mira cap a Sitges

Sitges entra a la batalla final per ser coronada com la destinació més pintoresca i encantadora d’Europa. Una distinció que atorga hotel.info, agència líder de reserves d’hotels al vell continent, i que per obtenir-la Sitges haurà de lluitar amb més de 52 ciutats com Mostar (Bòsnia i Hercegovina), Blachik (Bulgària), Portree (Escòcia), Óbidos (Portugal) o Delft (Holanda).

L’elecció d’aquests indrets s’ha basat en els comentaris fets pels usuaris del portal i en altres aspectes com la distància en quilòmetres amb l’aeroport més proper. Si es vol contribuir a que Sitges sigui la ciutat guanyadora, les votacions, a través del portal web d’hotel.info(enllaç), es troben obertes fins el proper 14 de febrer.

En els darrers temps, Sitges també s’està posicionant com un destí de referència en el turisme de reunions i convencions. Aquest és un dels principals objectius marcats per l’Ajuntament de Sitges en matèria de promoció turística. El consistori, a través del Pla d’Accions de Turisme, ha elaborat un protocol que contempla promocionar el municipi com a destí plató per atraure la presència de productores cinematogràfiques. Desestacionalitzar l’oferta turística i atraure mercats emergents com Rússia o Brasil és un altre de les assignatures pendents.


Enjoy Sitges


0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar