Paddle surf, la disciplina que guanya adeptes al mar

És una de les activitats més de moda al Club Nàutic Sitges. El paddle surf –o surf de rem– que cada cop té més adeptes entre els socis i usuaris del Club.

Es tracta d’una disciplina que remet arrels a la Polinèsia, a Hawai, i que en els darrers anys s’ha popularitzat. Es un sport ben senzill, amb només dos elements: una taula de surf i un rem, i amb els que es pot començar a navegar de forma inmediata.

Al Nàutic de Sitges cada cop es veu més gent practicant-lo, i es gent de totes les edats, doncs no cal tenir cap experiència, i amb unes petites instruccions ja es pot començar. Això si cal tenir una mica d’equilibri, i al principi, ganes de mullar-se!

Glòria Batllori és una sòcia que forma part d’un grup de dones del Club que practiquen activitats nàutiques tot l’any. Es un grup format per 5 dones i que se les coneix al Club com ‘Les Sirenes’. Totes elles son entusiastes del mar i no passa cap dia que no facin alguna activitat quan van al Club. Si fa vent naveguen, si hi han onades fan surf, però quan les condicions no els permeten  fer cap de les dues coses surten amb el paddle. “En la majoria de les modalitats de la vela hi ha una dependència del vent, a favor o en contra, però en aquest cas, encara que la mar sigui tranquil·la es pot sortir, i quan hi ha molt de vent hi ha l’al·licient de moure’t entre les onades. El temps passa volant, i pots estar-te hores remant damunt la taula”, apunta la Glòria, que ho practica “els caps de setmana, o quan acabo la meva jornada laboral, i em serveix per desconnectar del tot”

La Glòria apunta que, “tot i vivint a Sitges, fins fa ben poc no havia practicat mai la vela. Un dia vaig conèixer el Club Nàutic i vaig veure totes les activitats que es poden practicar i el bon ambient que hi ha, i aquí estic fent esport a l’aire lliure”.


Albert Roca 

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar