FELICITAT A SITGES


Celebrar el teu enllaç a Sitges. Per què?

Ara que fa sol, tot sembla meravellós, però saps bé, que triar la data pel teu dia més especial no és fàcil; quina època de l’any és la millor per casar-se? Quin dia farà sol? Quan podran vindre tots els convidats? Farà fred? Calor? Bé, al final s’acaba trobant el dia... Però ara, la segona gran pregunta; i on ho celebrem?

Nosaltres ens hem decidit avui a explicar-te al nostre bloc alguns motius pels quals pensem que Sitges és el lloc ideal per celebrar el teu dia més important. A Sitges podreu trobar fantàstics espai; adaptables, íntims, acollidors... La vostra família i amics segur que trobarà Sitges un lloc ideal per reunir-se i gaudir del que prepareu tu i la teva parella.

A Sitges hi ha excel.lents espais, instal.lacions i llocs amb serveis tant interiors com exteriors, des d’Hotels fins Restaurants, amb experiència sobrada per complementar un escenari idíl·lic del que ben segur voldreu guardar al vostre àlbum amb els millors dels rècords de les vostres vides.
Però anem a les coses importants, a veure com podríem convèncer a la teva parella per triar Sitges (ja sabem que tu, ja estàs convençut/da):

-          - El temps: evidentment, sempre pot ploure, però si Sitges presumeix d’alguna cosa és de tindre més de 300 dies de sol a l’any, i temperatures suaus, per tant, malgrat que sempre hi haurà “Pla B” amb un espai interior, si voleu preparar res a l’aire lliure Sitges queda per davant d’altres destinacions.

-          - A prop de tot arreu: Si els teus convidats vénen d’altres llocs de Catalunya, Sitges està situat a la costa central, tant si venen de Barcelona, Girona, Tarragona o altres llocs, podran desplaçar-se fàcilment, a més, si tens convidats que viatgen amb avió, està molt a prop dels aeroports...

-    - Gastronomia: No cal que et diguem que molts llocs poden oferir-te excel.lents propostes gastronòmiques (Recomanem al Grup Matas amb els Restaurants Picnic, Cau del Vinyet o la Masia Vilanoveta), però si et direm que Sitges és un lloc amb un nivell i qualitat gastronòmica ES-PEC-TA-CU-LAR.

-         -  Les fotos: l’entorn de Sitges et proporciona el Mediterrani com a fons per a les teves fotos, o les muntanyes del Parc Natural, o els espais modernistes... El teu fotògraf tindrà feina per triar un lloc...

-          - Punts o llocs per la cerimònia: Tant si és civil com religiosa, les opcions són fantàstiques: A Sitges l’Església de “la Punta” (Sant Bartomeu i Santa Tecla) o el Vinyet, 2 llocs meravellosos, o el Palau Maricel, o l’Ajuntament... què penseu?

No ens volem allargar més que estem a l’Agost i segur que us ve de gust un banyet a la platja, si esteu a Sitges, gaudiu, si no, la millor manera de saber si estaríeu d’acord o no amb nosaltres és fent una visita al nostre poble.


Enjoy Sitges i felicitat als nuvis!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar