PROHIBIT AVORRIR-SE A SITGES


Moltes vegades, un quan pensa en llocs per divertir-se, ha de triar entre la platja i la muntanya, activitats a l’exterior o en espai tancats, natura o ciutat...

Doncs bé, pocs llocs poden presumir a la costa d’oferir als seus visitants tantes opcions per fer diferents activitats en diferents èpoques de l’any com fa Sitges.

Evidentment, l’oferta que tothom té al cap al sentir el seu nom, és gaudir de Sol i Platja, però al nostre estimat poble, la resta de l’any no ens falten motius per divertir-nos, ja que s’organitzen diferents activitats com fires, esdeveniments, exposicions o festes com el Patchwork, el Carnaval, el Festival de Cinema... El més interessant és que qualsevol dia a qualsevol hora puguem gaudir de Sitges, com? Molt fàcil, per això avui proposem 5 idees diferents:

1. Passeig a primera hora del matí per la platja, gaudint de la sorra fina i el mar, pel Passeig Maritim o, si també vols, pel centre de Sitges. Tot gaudint de la tranquil·litat que inunda els carrers a primera hora del matí, si matines veuràs una preciosa sortida del sol, i per rematar, si vols esmorzar, el Cafè Bar Roy del que hem parlat en anteriors articles, a prop de tot per rematar el matí anant de compres o el que vulguis.


2. Passeig a darrera hora del dia, si ets dels que no vols aixecar-te d’hora, la tarda és un moment ideal per gaudir dels carrers de Sitges. Donar una volta aprofitant les temperatures suaus i fer una visita al Cau Ferrat després de donar un passeig pel Nucli Antic del poble.


3. Excursió per la muntanya: Res com el Parc Natural del Garraf si vols tastar la natura. Hi ha moltes rutes diferents per perdre’s per la muntanya, gaudir d’un entorn preciós i, si tens forces, arribar fins al Monestir de Monjos Budistes del Garraf.


4.Tastar una paella davant del mar: Sitges ofereix una excel.lent oferta gastronòmica als seus visitants, davant el mar, sobretot trobem cuina marinera i mediterrània, per la nostra millor recomanació va enfocada a poder seure el més a prop del mar a una terrassa i menjar-se un dels millors arrossos de Sitges, per tant us recomanem el Restaurant Pic Nic.


5. Sortir a la mar. T’agrada el Mediterrani? Si no ets dels que vol veure només el mar des de terra, tens sort, Sitges compta amb 3 ports esportius que sumen més de 2.600 amarratges. Lloga una embarcació amb o sense tripulació i relaxa’t al mar.


Com podeu veure, poques excuses per no passar un fantàstic dia a Sitges qualsevol moment de l’any, us hem volgut donar 5 consells, però segur que cadascun de vosaltres i cadascun dels habitants de Sitges podria recomanar moltíssimes més coses, us sembla? Enjoy Sitges!

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar