DIA 21: ARRIBA EL NADAL, GAUDEIX-LO A SITGES


L’inici de les estacions varia en funció de l’any, per aquest motiu, sempre poden canviar les dates, per a nosaltres, a l’hemisferi nord, aquest any l’hivern arribarà el 21 de Desembre i marxarà el 20 de Març de 2019.



Els dies són més curts, les nits més llargues i les temperatures més baixes... I, aleshores, un es podria preguntar, per quin motiu seria bo passar-lo a Sitges?

No tindrem temps per avorrir-nos ni passar fred:

- GENER: Continuant el Nadal, la Cavalcada de Reis, i la setmana següent, a Sitges es correrà per entrar en calor. Es celebra una de les Mitges Maratons que més corredors aplega a Catalunya, la Mitja Marató de Sitges, on cada any reuneix uns 3.000 runners.

- FEBRER: Començarem a escalfar motors amb els actes previs a Carnaval i acollirem als participants del Congrés de Telefonia que vulguin gaudir de Sitges i escapar-se de Barcelona mentre assisteixen en aquesta important trobada.

- MARÇ:  Aquest serà el darrer mes de l’hivern, i, com a tal, tindrà un comiat fantàstic: Primer, el Carnaval els primers dies farà esclatar de color, ball, música i alegria els carrers de Sitges.  Després, el dia 16 cita per als amants del motor; el Ral·li de Cotxes Antics Barcelona-Sitges. Després el Festival de Patchwork serveix per acabar d’anar cosint els retalls de l’hivern cap a la propera estació de l’any, seguint amb la Fira d’Art i la Fira Scrap+ on els més creatius poden donar ales a la seva imaginació i art. 

Després a l’Abril nova època de l’any per continuar gaudint de Sitges, la Primavera amb la Setmana Santa, les platges, les terrasses i tot l’ambient que portarà una nova temporada de platja.

Us apunteu a l’hivern? Segur que aquestes 4 línies t’ajudaran...

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar