ARRIBANT EL CARNAVAL... NERVIS...


La presentació de la Reina i l'Arribo de Sa Majestat Carnestoltes, dijous al capvespre, donaran el tret de sortida al Carnaval de Sitges 2019. Una celebració que mobilitzarà prop de 2.200 participants directes i que mantindrà el recorregut de les rues de l’any anterior. Entre els dies 28 de Febrer i 5 de Març s’espera que Sitges rebi la visita de 300.000 persones que gaudiran dels serveis que ofereix la nostra vila. 
Per aquest motiu, el consistori posarà en marxa un ampli dispositiu de seguretat format per 1.100 efectius entre Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers, Creu Roja, Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i Protecció Civil. A més, també s’habilitaran centres d’assistència mèdica a diversos punts.



Els personatgs del Carnestoltes, la Reina i la Reina Infantil transformaran els carrers de Sitges.

Els últims anys, el Fardo ha esdevingut un dels elements representatius en altres actes que han anat guanyant pes i del que gaudeixen els sitgetans. També cada vegada són més variats els diferents actes que envolten la festa i comencen dies abans, no només les presentacions de les reines, també exposicions, mercats de segona mà, una edició especial de Room Escape, Classes de Zumba, festes infantils, arrossades populars, concerts, joc del quinto, concursos, xatonades i, especialment, la Rua d’Antes han convertit el Carnaval de Sitges en tot un referent no només  a Catalunya, si no a tot l’Estat i, traiem pit, al Món.

Enjoy Carnaval, Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar