ANEM A LA PLATJA?


L’estiu arribarà aviat, per tant, no cal ni esperar a que arribi del tot per gaudir de les fantàstiques platges i el sol sitgetà.


Sitges, acaba de renovar la certificació Biosphere, després de superar l’auditoria que avalua l’estat del estàndard internacional i que reconeix la qualitat, la sostenibilitat ambiental i la responsabilitat social de Sitges com a destinació turística.

La temporada de platja a Sitges ja ha arrencat per moltes de les guinguetes i serveis d’hamaques que treballen a les platges al nostre poble, on unes 4.000 hamaques i altres serveis de bar completen l’oferta que es pot trobar a la platja, on fins i tot es pot gaudir d’activitats esportives.

Sitges té una trentena de platges,  unes més conegudes i d’altres que sorprendran als visitants, però des de les Botigues, Garraf, Aiguadolç fins les Anquines o l’Home Mort totes són aptes per fer passar una meravellosa estona al sol gaudint del Mediterrani.


Evidentment les platges de Sitges també disposen de serveis d’emergència i punts de vigilància amb horaris establerts, s’ha de seguir la recomanació de les banderes (verda, groga o vermella).

En definitiva, tot a punt per començar a agafar color, fer un banyet i gaudir d’unes bones vacances a Sitges.

ENJOY SITGES!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar