SANT JOAN, ARRIBA L’ESTIU


Com cada any, la nit del 23 de Juny ens portarà la Revetlla de Sant Joan i l’arribada de l’estiu, temporada que molts esperen per visitar i gaudir Sitges.

Els orígens de Sant Joan ens porten a moments on l’home celebrava que el sol es trobava en el seu moment màxim d’esplendor donant força i energia als homes i fent-los poderosos, però a la vegada el sol decreixia cap al solstici d’hivern... i aquells homes encenien fogueres com a ritual a la màgica nit de Sant Joan.


A Sitges, com es habitual i no podia ser d’altre forma, es celebrarà l’arribada de l’estiu a la nit de Sant Joan per tot el poble, es fan festes privades i revetlles populars i, com a molts indrets de la costa, molts aprofiten la meravellosa platja per gaudir de la nit màgica de Sant Joan davant el mediterrani.

També, com no podia ser d’una altre manera, qui vulgui gaudir d’una nit de Sant Joan tradicional, amb revetlla, amb gent de barri, amb música en directe (fogueres ja no), pot visitar el Barri del Poble Sec; a la Plaça Catalunya durant tota la setmana es celebren les festes del barri, i la nit de Sant Joan una gran revetlla a l’aire lliure us espera.

En definitiva, escapar-se a Sitges la nit de Sant Joan és garantia de diversió per començar l’estiu de la millor forma possible.


Enjoy Sitges


0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar