El Palau Maricel obre les seves portes


Amb l’arribada del nou any, el Consorci del Patrimoni de Sitges promou un seguit de visites guiades al Palau Maricel, que tenen com a objectiu principal apropar el patrimoni artístic d’aquest indret tant als sitgetans com als turistes que visiten la vila. Fins al moment, les úniques opcions d’accés al Palau Maricel eren esdeveniments puntuals com per exemple el Sitgestiu Cultural.

L’emblemàtic edifici, impulsat pel filantrop nord-americà Charles Deering, obre les portes cada diumenge al migdia per oferir entre d’altres, algunes de les obres més destacades del noucentisme català i la colecció permanent de l’antic Museu de Reproduccions Artístiques. Els visitants també transitaràn per espais com el Saló d’Or, Saló Blau i el claustre, per finalitzar el recorregut a les terrasses del museu, on els assistents degusten una copa de cava. 

El preu de les visites és de 6,50 euros i les reserves es poden realitzar trucant al 93 894 29 69. Amb la compra de l’entrada, el visitant té dret a entrar al Museu Romàntic i la Fundació Stämpfli. La iniciativa finalitza el 19 de maig.


Aleix Ramírez i Morlans

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar