Sitges, capital mundial del patchwork


Sitges acollirà, un any més, el Festival Internacional de Patchwork. L’edició d’enguany, del 14 al 17 de març, estarà dedicada al Japó i té com a objectiu promoure la vila arreu del món. Es preveu que més de 12.000 persones visitin Sitges, en un esdeveniment que l'any passat va generar un impacte de 2,6 milions d’euros.  

Aquest serà el novè any consecutiu que l'Asociación Española de Patchwork, entitat organitzadora de la mostra, confia en Sitges com a referent d’aquest disciplina artística. Més de 70 estands, classes magistrals i xerrades seran algunes de les activitats que el festival oferirà al públic. L’associació va néixer va néixer el 1998 i, després de 14 anys d’existència, ja compta amb més de 2.000 socis. 

Espais com l’Edifici Miramar, el Casino Prado Suburense, l’Escorxador o l’Estudi Vidal acolliran les creacions de diferents artistes internacionals de primer nivell. L’envelat situat al Passeig de la Ribera serà la seu de la fira comercial, un punt de trobada perquè les empreses del sector puguin oferir les darreres tendències i, a la vegada, crear noves oportunitats de negoci.

Aleix Ramírez i Morlans

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar