Monembasia, el nou escumós sitgetà


L'Hospital Sant Joan Baptista de Sitges acaba de presentar el seu primer escumós, el Monembasia. Amb una producció que no arriba a les 500 ampolles, Monembasia s’ha elaborat seguint la manera tradicional, exclusivament amb raïm de la varietat Malvasia de Sitges. L’escumós pren el seu nom de la població situada en un penyal de la península grega de Morea (l’antic Peloponès) que en el segle XV els venecians rebatejaren com a Napoli de Malvasia.

Amb aquest nou producte, l'Hospital aposta de manera decidida per ampliar la gamma de productes del seu celler després de l'èxit assolit pel Blanc Subur del qual, l'any 2009, es va exhaurir tota la producció (unes 2.000 ampolles) a mitjans del mes de setembre.

Reunió de viticultors del Garraf
D'altra banda, Sitges acollirà el proper dilluns 14 de març la primera Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf que se celebrarà a l’edifici Miramar, de 16.00 ha a 20.00 h. El certamen l’organitza l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf amb la col·laboració de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges i el programa "Els productes del mar i la terra del Garraf", del Consell Comarcal del Garraf.

Per a més informació:
www.hospitalsitges.cat
sitges.cat

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats a l'Hospital!!

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar