L’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges ha
acollit aquest matí la presentació de la II Setmana de la Malvasia.
L’esdeveniment, que comença el proper divendres 7 de febrer i s’allarga fins el
dia 16, compta amb la participació de vuit restaurants i nou bars sitgetans que han elaborat
propostes gastronòmiques on la malvasia té un protagonisme destacat.
Establiments com el Restaurant Pic Nic oferiran
plats com els daus de tonyina marinada i el socarrat de taronja amb caramel,
mentre que aquells que visitin el Cafè Bar Roy i l’Sports Bar tastaran tapes
com el musclo en escabetx amb malvasia i la tempura de verdures amb salsa de
xató i copa de vi Blanc Subur,
respectivament.
Josep Pascual, director tècnic del celler de
l’Hospital ha afirmat que els àpats “seran maridats
amb malvasia seca a l’aperitiu, vi blanc sec Blanca Subur , l’escumós
Monembasia pels plats més forts i la tradicional Malvasia dolça pels postres”.
Miquel Forns, alcalde de Sitges, ha valorat
l’esdeveniment com una gran oportunitat perquè “els visitants coneguin la
malvasia, el producte més representatiu i amb més singularitat històrica del
poble”. De cara a properes edicions, des
del consistori es pretén que el sector cultural i comercial també formi part de
la festa d’aquesta particular beguda dolça.
Enjoy Sitges
0 comentarios:
Publicar un comentario