Sitges enceta la II Setmana de la malvasia

L’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges ha acollit aquest matí la presentació de la II Setmana de la Malvasia. L’esdeveniment, que comença el proper divendres 7 de febrer i s’allarga fins el dia 16, compta amb la participació de vuit restaurants  i nou bars sitgetans que han elaborat propostes gastronòmiques on la malvasia té un protagonisme destacat.

Establiments com el Restaurant Pic Nic oferiran plats com els daus de tonyina marinada i el socarrat de taronja amb caramel, mentre que aquells que visitin el Cafè Bar Roy i l’Sports Bar tastaran tapes com el musclo en escabetx amb malvasia i la tempura de verdures amb salsa de xató i copa de vi Blanc Subur,  respectivament.

Josep Pascual, director tècnic del celler de l’Hospital ha afirmat que els àpats “seran maridats amb malvasia seca a l’aperitiu, vi blanc sec Blanca Subur , l’escumós Monembasia pels plats més forts i la tradicional Malvasia dolça pels postres”. 


Miquel Forns, alcalde de Sitges, ha valorat l’esdeveniment com una gran oportunitat perquè “els visitants coneguin la malvasia, el producte més representatiu i amb més singularitat històrica del poble”.  De cara a properes edicions, des del consistori es pretén que el sector cultural i comercial també formi part de la festa d’aquesta particular beguda dolça.

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar