L’univers fantàstic torna a Sitges

Del divendres 3 al diumenge 12 d’octubre, les estrelles del cinema fantàstic tornen a Sitges per la celebració de la 47ena edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Jaume Balagueró amb ‘REC 4’, Roland Emmerich, Antonio Banderas i Pablo Helman són alguns dels noms més destacats d’enguany. 

Films com Adieu au langage, Musarañas i Maps of the stars confirmen l’aposta del festival pels nous llenguatges audiovisuals. El cinema asiàtic, com ja és habitual, tindrà reservat un espai destacat amb That Demon Within, R100 o The Mole Song. Produccions llatinoamericanes com Late Phases, d’Adrián García Bogliano i El día trajo la oscuridad, de l’argentí Martín Desalvo completen la cartellera.

En paral·lel a les projeccions, el poble de Sitges també forma part del festival amb el Menú Fantàstic. Restaurants com el Pic Nic, amb el Fantàstic Sitges Menú; l’Sports Bar amb el REC Fantàstic Burguer 4 i el Cafè Bar Roy amb el The Voices Roy oferiran plats especials que pretenen recrear fins al mínim detall, tota la maquinària fantàstica que envolta la mostra sitgetana.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar