L’arribada del mes de desembre coincideix amb el llançament per part
del Grup Matas Arnalot, de la campanya de Nadal per celebracions familiars i
àpats d’empresa. A més de la carta del Restaurant Pic Nic, enguany existeix la
possibilitat de reservar un paquet format per un sopar al mateix restaurant i
una nit d’hotel al Best Western Subur Marítim per Cap d’Any.
Salmó marinat, sopa d’escudella, canelons, musclos al vapor i llamàntol
a la thermidor són algunes de les propostes que es
podran tastar. Tot regat amb vins com Viladellops, Torelló Brut Nature o Viña
Heredad Blanco. Existeix la possibilitat de crear menús a mida, sempre amb
prèvia consulta al restaurant.
Per fer les vostres reserves o consultes podeu informar-vos a través de
l’adreça electrónica info@matasarnalot.com,
consultar la plana web del Grup Matas Arnalot o bé trucar al 93 894
03 20.
Enjoy Sitges
0 comentarios:
Publicar un comentario