Viu un Nadal gastronòmic de primera a Sitges!

L’arribada del mes de desembre coincideix amb el llançament per part del Grup Matas Arnalot, de la campanya de Nadal per celebracions familiars i àpats d’empresa. A més de la carta del Restaurant Pic Nic, enguany existeix la possibilitat de reservar un paquet format per un sopar al mateix restaurant i una nit d’hotel al Best Western Subur Marítim per Cap d’Any.

Salmó marinat, sopa d’escudella, canelons, musclos al vapor i llamàntol a la thermidor són algunes de les propostes que es podran tastar. Tot regat amb vins com Viladellops, Torelló Brut Nature o Viña Heredad Blanco. Existeix la possibilitat de crear menús a mida, sempre amb prèvia consulta al restaurant.


Per fer les vostres reserves o consultes podeu informar-vos a través de l’adreça electrónica info@matasarnalot.com, consultar la plana web del Grup Matas Arnalot o bé trucar al 93 894 03 20.

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar