Sitges comença l’any amb una nova edició de la Mitja Marató

Més de 3.200 atletes ocuparan els carrers de Sitges, aquest proper diumenge, dia 7 de gener, en una nova edició de la Mitja Marató i la 4a edició del Quart de Marató. La presentació de la cursa més matinera del calendari s’ha fet, com és habitual, a l’Sports Bar, un dels principals patrocinadors de l'esdeveniment junt amb altres establiments del Grup Matas Arnalot. 

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sitges Miquel Forns, que ha destacat “els 32 anys d’història de la prova i el fet que molts esportistes consideren la cita com a ineludible”. Els participants podran recollir el seu dorsal el proper dissabte a la Fira del Corredor de Castelldefels  i el mateix diumenge de la cursa a les 7h al Passeig de la Ribera. Les proves començaran dues hores més tard i s’acabaran al voltant de les dotze.

El recorregut, 21 km a la Mitja Marató i 10 a la Quarta, passarà pel centre de Sitges i altres indrets com l’Avinguda de Navarra, Rocamar, Terramar i Camí de Miralpeix. La línia d’arribada estarà situada just davant de l’Sports Bar, on s’oferiran fruites i begudes isotòniques.


Quatre dies més tard de la cursa, l’Sports Bar acollirà la Festa del Voluntari, un acte que serveix per homenatjar la figura dels voluntaris, un grup de persones que any rere any col·laboren desinteressadament pel bon funcionament de la cursa.

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar