Sitges té els hotels amb major reputació a la xarxa

Els hotels de Sitges són els que millor reputació tenen de Catalunya, segons el rànquing elaborat pel cercador Trivago, basat en les opinions dels seus usuaris, segons ha publicat el Diari de Girona. Al rànquing els hotels de Sitges han aconseguit una puntuació mitjana de 80,28 sobre 100, seguits pels de Palamós (77,96), Castell-Platja d'Aro (77,85) i Roses (77,78).

El comparador de preus trivago.es publica el rànquing de reputació en línia de les principals destinacions de platja amb els hotels més ben valorats del país, a partir de l’anàlisi de totes les opinions a les que es té accés a Trivago, un total de més de 140 milions procedents de més de 200 portals de reserva.

L'estudi analitza la reputació en línia de les 70 destinacions de platja més buscades i entre les destinacions catalanes que apareixen en el rànquing Sitges és, amb diferència, l'enclavament amb millor reputació.

En el rànquing s'observa que les destinacions del nord ocupen els llocs més alts, moltes obtenen valoracions que no baixen dels 80 punts, i les del Mediterrani reuneixen les pitjors valoracions. Les destinacions amb més opinions són Benidorm i Playa del Inglés.

Sitges augura una bona ocupació hotelera per aquest estiu, unes dades que contrasten, segons publicava el Diari Ara, amb la previsió hotelera d’altres àrees catalanes, que no és del tot positiva. Segons dades facilitades pel Gremi d’Hostaleria de Sitges, a la vila  l’ocupació del mes de juny ha estat superior a la del 2014 en un 7%. La baixada del turisme rus i del turisme nacional es compensa amb l’increment d’altres mercats emissors. Es preveu que l’ocupació durant el mes de juliol rondi el 80 i el 85%. A l’agost, la xifra es preveu augmenti fins al 90%. Les nacionalitats que més pernocten a Sitges són l’espanyola i, després de forma molt igualada, l’anglesa i la francesa. 

Segons la regidora de Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges, Aurora Carbonell, aquestes dades “ens donen optimisme per afrontar la temporada i per seguir treballant per continuar millorant tant els nostres equipaments com potenciant les tasques de promoció”. 


A l’Oficina d’Informació Turística de la plaça de l’estació el ritme de consultes i visites es manté, encapçalant també el rànquing el visitant espanyol, seguit del francès i l’anglès. 

Enjoy Sitges

1 comentarios:

Unknown dijo...

La verdad es que Sitges es una de las mejores localidades costeras para alojarse o veranear... Tanto los Hoteles como sus casas de diseño son espectaculares...

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar