‘The Witch’ inaugurarà la 48ena edició del Festival de Cinema de Sitges

La producció nord-americana La Bruja (The Witch) està dirigida pel debutant Robert Eggers, que es va alçar amb el premi al millor realitzador a Sundance 2015, convertint-se en un dels nous directors amb major projecció dins el panorama del cinema fantàstic actual.

El film, protagonitzat per Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie i Harvey Scrimshaw, manté a l'espectador en una atmosfera de malson opressiva en el marc de la Nova Anglaterra de mitjans del segle XVII. Una família de colons cristiana, formada per un matrimoni i els seus cinc fills, viu a prop d'un bosc que, segons les creences populars, està controlat per un mal sobrenatural. Quan el seu fill nounat desapareix i els cultius fracassen, els membres de la família es rebel·len els uns contra els altres.


La Bruja combina la vocació de cinema de terror clàssic amb l'especulació històrica i el drama familiar, indagant també en les arrels de la religiositat de la societat nord-americana així com també en la naturalesa del Mal. La Bruja ha obtingut crítiques brillants dels principals mitjans de comunicació especialitzats com Variety, que la comparava a clàssics del gènere com El resplandor de Stanley Kubrick amb tocs de La cinta blanca de Michael Haneke, convertint-se en una de les pel·lícules de gènere més esperades de l'any i que arribarà a l’Estat espanyol distribuïda per Universal Pictures International Spain.

Enjoy Sitges 

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar