EL CARNAVAL S'APROPA A SITGES

Sembla mentida, ja que encara no estem ni a Nadal, però és que a Sitges, tot i que pot semblar que queda molt, ja es nota que ben aviat, en poques setmanes, serà Carnaval.

Es pot dir, amb tota certesa, que tot just quan acaba una edició d'un Carnaval, comença un altre. Per què? Les colles es posen en marxa a preparar les disfresses de l'any següent amb molta antelació i qui viu l'organització del Carnaval amb il.lusió sap de la dificultat d'organitzar una Colla any rere any per tenir-ho tot llest. 

Són moltes persones que participen, tant disfressant-se com treballant prèviament i organitzant-ho tot:
Els carrossaires ja fa temps estan treballant en les plataformes, els organitzadors del Carnestoltes i les Reines fa temps que preparen els espectacles, moltes colles ja assagen els passos de ball i així amb qualsevol petit detall.

Com veieu per preparar un Carnaval a Febrer no s'hi val amb posar-s'hi un mes abans, fa falta un any, i per tant, tenint en compte que queden 2 mesos i escaig, els nervis comencen a aflorar...

Nadal? Si, però a Sitges ja es comença a escoltar el ritme del Carnaval, vindràs a viure-ho? Del 08 al 14 de Febrer de 2.018...

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar