FEM UN CAFÉ AL CENTRE DE SITGES?


Hi ha llocs amb alguna cosa diferent, d’aquells que sempre ens surten a la boca quan es tracta de recordar un establiment que pugui ser un punt de trobada per reunir-se amb amics i passar una bona estona...

Un d’aquests llocs a Sitges, és el Café Bar Roy. Un lloc amb història, propietat del Grup Matas Arnalot (www.matasarnalot.com), el podem trobar al centre de Sitges, al Carrer Parellades, una ubicació perfecte, única al centre, a prop de la platja, a prop de les botigues, a prop de l’estació de tren, al cor de Sitges.

El Roy, forma part de la història de Sitges, amb una antiguitat que ja supera els 60 anys, ha sigut testimoni dels canvis que ha anat patint el centre de Sitges i la transformació a eix comercial que ha patit tota la zona que l’envolta.

La seva terrassa, plena moltes vegades, és un lloc ideal per mesurar l’ambient sitgetà, de bon matí esmorzar, a mig matí prendre un cafè i llegir el diari, o més tard fer l’aperitiu, menjar unes tapes, o, també, menjar al migdia o sopar a la nit, i a la tarda un cafè o copa, tot en un ambient relaxat on la seva decoració clàssica i estil ens porta a altres èpoques.


Vols conèixer més del Roy, visita la seva web: http://www.caferoysitges.com/

Nosaltres t’ho recomanem.

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar