EL RAL.LI BARCELONA-SITGES FA 61


Encara estarem escombrant el confeti del Carnaval (si, no dissimuleu, encara que no us disfresseu segur que baixareu algun dia a veure alguna de les Rues, i us emportareu a casa algun paperet a la roba o el cabell), quan, sense adonar-nos, arribarà meitat de Març.

I que es porta el cap de setmana central del mes de Març? Doncs la 61a Edició del Ral.li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges, que se celebrarà els dies 16-17-18 de Març. Un Ral.li que porta 6 dècades celebrant-se any darrera any i ha esdevingut (malgrat haver-hi èpoques difícils) en tota una referència per als amants dels cotxes clàssics.

Aquesta Edició el cartell s’inspira en la celebració dels 100 anys de Citroën.



A l’espera  de confirmar els horaris i les novetats al programa d’actes, les darreres edicions han sigut estructurades com segueix:

Des de Plaça Sant Jaume fins a la Fragata de Sitges, els cotxes exhibiran motor, carrosseria i disfresses dels ocupants que faran les delícies dels espectadors i, normalment, dies abans alguns models ja queden en exposició a Barcelona (altres anys a l’Illa Diagonal on es muntava un Parc Tancat per realitzar verificacions tècniques a la vista del públic) i fer el recorregut pertinent de Barcelona fins a Sitges.

El Ral.li Internacional de Cotxes d’Època està organitzat per Foment de Sitges, els Ajuntaments de Barcelona i Sitges i compta amb patrocinadors importants.

Més informació a:

Enjoy Sitges!



0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar