SITGES, DESPRÉS DEL GLÒRIA


La setmana passada, com altres indrets, Sitges va patir un dels pitjors temporals que es recorden. El pas del Glòria va fer més mal del que havíem vist en altres episodis meteorològics, tot i que és cert, que no al nivell de les destrosses al litoral que han patit altres indrets com el Delta o la costa valenciana...


Arbres caiguts, platges sense sorra, trencadisses a les escales de la punta, murs caiguts, però per sort cap dany personal a lamentar.

I ara? Ara Sitges porta una setmana intentant tornar a la normalitat, tot i que encara hi ha barris com el Vinyet o Terramar amb carrers tallats i alguna línia d’autobús fent rutes alternatives, la veritat és que poc a poc tot va tornant “a lloc”. Encara es poden veure també restes d’arbres esperant a ser recollides pels serveis de neteja.

Des d’aquest bloc volem donar les gràcies als serveis d’emergència, seguretat i protecció que van treballar i ho estan fent de valent per garantir la seguretat de tothom.

El que més mal ens fa és veure la quantitat d’arbres que han caigut o han tingut que ser talats, però esperem que aviat siguin substituïts i Sitges recuperi el color dels carrers als que ens té acostumats. També la platja ha vist reduïda la seva quantitat de sorra, en aquest sentit, també caldrà esperar a que poc a poc es vagi recuperant i puguem gaudir d’un estiu fantàstic de sol i platja com ens agrada.

Ara, segons diuen les previsions, ens esperen dies amb bon temps, per tant, una bona oportunitat per anar treballant i tornant a la normalitat, us esperem a Sitges, com sempre!


Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar