SITGES TAMBÉ ES QUEDA SENSE MOBILE…

Finalment, ahir dimecres es va confirmar la cancel.lació definitiva del Mobile World Congress a causa del Covid-19.

En uns dies, el 24 de Febrer, hauria començat una nova edició del que, segurament, és el Congrés més important de tots els que se celebren tant a Barcelona com a la resta de l’Estat. El Mobile World Congress converteix Barcelona en la capital mundial de les telecomunicacions i la tecnologia durant els dies de Febrer en els que se sol celebrar.



Sitges, no pot ser d’una altra manera, des del principi, quan Barcelona va començar a organitzar la Fira, ha tingut un paper rellevant en l’allotjament dels assistents, per tant, a hores d’ara, els hotels estan pendent de les notícies i miren amb preocupació si finalment podran tindre bones ocupacions durant aquells dies. El creixement exponencial d’establiments i places per dormir a Barcelona i resta de pobles propers a Barcelona, de totes maneres, ha fet que no sigui tan decisiu com altres anys als resultats i ocupacions de Febrer...
Però també és cert, que moltes empreses havien triat Sitges per allotjar als seus treballadors durant la Fira, i també s’organitzen reunions i presentacions.

Això provoca que no solament els hotels haurien tingut més demanda, també botigues, restaurants, taxis, cafeteries i resta d’establiments comercials veurien més moviment a causa dels visitants i congressistes del MWC.

Què penseu de la Fira? Com afectarà al moviment de Sitges els propers dies aquesta cancel.lació?

Esperem els vostres comentaris!


Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar