LA FELICITAT, A SITGES…


Aquest any us ha tocat esperar, i encara no veiem clar quan podrem tornar al que s’assemblaria a l’antiga normalitat, però, no per això heu deixat de buscar i esteu triant el lloc… I si ho feu a Sitges?

Amb sol, tot sembla més maco, però saps prou bé que buscar la millor data no és fàcil; Quina és la millor data? Quan farà bon temps? Podrà vindre aquell familiar tan especial? Farà fred o calor? Al final sempre s’acaba trobant la data... Però, anem a la segona gran pregunta. On ho celebrarem?

Nosaltres avui, volem viatjar al futur, un on tothom pugui tornar a celebrar, i viatjant viatjant arribem a la conclusió que Sitges disposa d’espais fantàstics, adaptables, íntims i acollidors per la vostra boda, segur que les vostres famílies i amics trobaran que Sitges serà un lloc ideal per reunir-se i gaudir de tot el que prepareu tu i la teva parella.

A Sitges tenim excel·lents indrets i establiments amb serveis tant interiors com exteriors. Des d’hotels fins a restaurants, amb experiència sobrada per gaudir d’un idíl·lic escenari del que segur voldreu guardar els millors records de la vostra vida als àlbums...

Però anem a les coses importants, a veure com convèncer a la teva parella per triar Sitges (nosaltres ja estem convençuts!):

-La Meteorologia: Sempre hi ha risc, però Sitges pot presumir de tindre més de 300 dies de sol a l’any i temperatures suaus, per tant, tot i que sempre es necessita un “Pla B”, si vols preparar alguna cosa a l’aire lliure, Sitges té més punts que altres destinacions.

-Proximitat: A tots els indrets. Si els convidats venen de Catalunya, Sitges es troba a la costa de Barcelona, al centre, tothom podrà arribar fàcilment, i si algú viatja en avió, doncs aeroports ben a prop...

-Gastronomia: No cal que et diguem que molts llocs poden oferir-vos excel.lents propostes (nosaltres recomanem el Grup Matas, amb restaurants com el Pic Nic, el Cau del Vinyet del Subur Maritim o la Masia Vilanoveta), però si et direm que Sitges és un lloc amb un nivell i qualitat gastronòmica ES-PEC-TA-CU-LAR.

-Fotos: Què dir de l’entorn de Sitges. Amb el Mediterrani al fons per les teves fotos, o les muntanyes del Parc Natural del Garraf, o els edificis modernistes... El vostre fotògraf tindrà feina per triar el lloc degut a la varietat....

-Llocs per la cerimònia: Tant si és civil com religiosa, les opcions són fantàstiques. L’Església de Sant Bartomeu i Santa Tecla (La Punta) o el Vinyet, o el Palau Maricel o el propi Ajuntament... Què us sembla?

No volem allargar-nos més que estem a l’Agost i segur que voleu visitar la platja. Si esteu a Sitges a gaudir de la millor manera possible i si no, doncs toca fer una visita aquests dies!

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar