Sitges es vesteix de 'Fantàstic'

Sitges comença a viure l'ambient propi del Festival de Cinema... però amb algunes diferències. Unes variacions que feia anys que no es vivien i que són agradables de tornar a sentir. I és que la vila ha recuperat aquest any iniciatives per acostar el certamen a la població. Una de les accions més vistoses és la recuperació de la tematització del carrer 1r de maig que des d’aquesta setmana ja es pot veure ambientat com si fos un cementiri vist cap per avall, gràcies a la col·laboració de Jack Daniel’s.

Una altra de les iniciatives ja visible als carrers de Sitges és la col·laboració entre les escoles de Sitges i la Federació de Comerciants i Empresaris de Sitges. Fins al 16 d’octubre es poden veure en diferents aparadors de la vila més de 600 dibuixos d’alumnes de la vila que inspirant-se en el gènere fantàstic han il·lustrat petites obres d’art per ambientar Sitges durant aquesta setmana de cinema. També s'ha endegat una iniciativa conjunta amb el Gremi d'Hostaleria de Sitges on 21 restaurants de la vila ofereixen Menús fantàstics durant la celebració del Festival.

Pel·lícules per a tots els gustos... i horaris
Des del dijous 6 i fins el dia 16 d’octubre, el marc Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya projectarà un total de 270 pel·lícules, de les quals 23 corresponen a la secció oficial fantàstic.

Una de les notes predominants en aquesta edició, és la projecció d’un gran nombre de pel·lícules catalanes.  El director del Festival, Àngel Sala, va remarcar la importància del cinema en català, que considera que actualment “és una potencia mundial”.

Programa de mà (pdf) | Totes les pel·lícules | Transports |

Spot Sitges 2011




Spot Sitges Zombie Walk 2011




0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar