Sitges aposta pels creurers

En els propers anys, Sitges podria augmentar considerablement el nombre de turistes "de qualitat" gràcies a una nova iniciativa que s'ha endegat des dels ajuntaments de la comarca. Es tracta de potenciar el port de Vilanova i la Geltrú per a convertir-lo en un centre de recepció de creuers turístics de tamany mitjà.

L'encarregat d'explorar el terreny i les opcions per a tirar endavant aquesta important iniciativa serà Node Garraf, l'agència de desenvolupament del Garraf, que treballarà amb diferents agents econòmics del territori i operadors turístics per a calibrar les possibilitats d’aquest projecte, que ja ha rebut els primers suports i complicitats.

Si finalment el Port de Vilanova aconseguís acollir els creuers de tamany mitjà, suposaria una gran afluència de visitants de mig i alt poder adquisitiu a Sitges, gràcies al renom internacional de la vila. Paral·lelament, el factor emergent de l’enoturisme i tot el potencial que ofereix el Penedès i, per últim, la nova via de comunicació oberta entre Vilanova i la Catalunya Central (C-15) són factors que afavoreixen aquest projecte.

El port de Vilanova i la Geltrú, per situació estratègica i dimensions (gairebé 700.000 metres quadrats de superfície), és un punt important en el mapa portuari de Catalunya, tant a nivell pesquer com comercial i esportiu.

Més informació a Node Garraf

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar