Comença un dels millors Carnavals del món!


La presentació de la Reina i l'Arribo de Sa Majestat Carnestoltes, dijous al capvespre, donaran el tret de sortida al Carnaval de Sitges 2013. Una celebració que mobilitzarà prop de 2.500 participants directes i que recupera el Cap de la Vila com a punt culminant del recorregut de les rues. Entre els dies 7 i 13 de febrer s’espera que Sitges rebi la visita de 300.000 persones que gaudiran dels serveis que ofereix la nostra vila. Per aquest motiu, el consistori posarà en marxa un ampli dispositiu de seguretat format per 1.100 efectius entre Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers, Creu Roja, Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i Protecció Civil. A més, també s’habilitaran centres d’assistència mèdica al Club de Mar i al Parc de Can Bóta.

Totes les entitats participants a la festa han patit els efectes de la reducció d’un 25%, de l’aportació de l’Ajuntament. Davant d’aquesta situació, des del consistori “s’agraeix la tasca feta per les entitats, que han hagut de fer un treball addicional”, afirma Magí Almirall, regidor de Tradicions i Festes. Però, contra la crisi: imaginació, ja que la festa no perdrà ni la vistositat ni la potència que la caracteritza. El Carnaval de Sitges ha estat considerat, precisament avui pel diari ‘La Vanguardia’, com un dels 10 millors del món.

El personatge del Carnestoltes, organitzat enguany per la colla Panxampla’s, transformarà els carrers de Sitges, en un ambient propi del Far West. L’altre personatge principal, la Reina, arriba de la mà de la colla Maraka. Un altre de les grans novetats d’aquest 2013 és el seguiment que es podrà fer de la festa a través de les xarxes socials i també del portal web de l’Ajuntament.

Aleix Ramírez i Morlans

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar