Sports Bar amb Biel Ferrer

Des que el seu pare, el va muntar en una moto d’enduro als tres anys, l’esforç i la persistència han estat dos conceptes que sempre han acompanyat la carrera esportiva de Biel Ferrer. Poc a poc, aquest jove sitgetà de 18 anys s’està fent un nom, enmig d’un esport amb molta projecció com el motocròs.

La sala gran de l’Sports Bar acollia la presentació del MX Vichy Catalan Racing Team, una estructura de competició integrada dins l’equip Prodecom Kawasaki. En Biel agraïa el suport tant del seu equip, com del patrocinador principal, “perquè disposar d’aquests recursos en els temps que corren és un miracle”, definia el pilot sitgetà. Una persona que defensa uns valors que “van més enllà de la competició”, tal com definia Jordi Soriano,  director del seu equip, junt amb Manel Ferrer, progenitor i d’en Biel, que des de la seva funció de manager dirigeix el funcionament diari de l’escuderia. Una manera d’entendre la vida i l’esport compartida pel propi pilot,  que aquest any no ha volgut córrer la totalitat del Campionat d’Espanya per “culpa” dels estudis. En Biel acaba de superar la selectivitat i a partir del setembre cursarà un grau d’enginyeria de telecomunicacions a la Universitat de Barcelona. 

De cara al futur més immediat, tant el Biel com el seu equip, no es marquen l’èxit a curt termini com a prioritat, sinó que la propera temporada serà de transició per assentar l’estructura i adquirir experiència com a pilot, de manera progressiva. Respecte la tradició de la seva disciplina a Sitges i a la comarca, Ferrer veu “que sempre, gràcies a l’acció d’entitats com el Moto Club Sitges, s’organitzen curses i sortides, però això no s’acaba de traduir en l’aparició d’un pilot de competició”. De ben segur,  en un futur no molt llunyà, Sitges serà reconegut arreu pels seus èxits.

Aleix  Ramírez

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar