La màgia de la nit sitgetana

L’arribada de l’estiu permet gaudir de moments únics i irrepetibles a Sitges. Dins dels actes del Sitgestiu Cultural 2013, les terrasses del Palau de Maricel acolliran un seguit de vetllades nocturnes per donar a conèixer al gran públic, la joia de la corona del noucentisme a Sitges, construït i impulsat per Miquel Utrillo (1861-1934) i Charles Deering (1852-1927), respectivament. Sopar i escoltar música en viu a les terrasses del Palau de Maricel és un autèntic plaer per als sentits.

Sota la llum de les estrelles, els dies 3 i 31 d’agost; i 7 de setembre, el públic podrà viure l’experiència Blue Moon, una visita nocturna al Palau amb copa de cava i degustació al Claustre amb música en viu. L’activitat es farà de les 21h a les 23h i tindrà un cost de 40 euros per persona.

Els Sopars de Lluna Plena es un altre de les grans cites del Sitgestiu Cultural. Els visitants gaudiran, els dies 22 de juliol, 21 d’agost i 19 de setembre, d’un àpat de primer nivell. Un esdeveniment únic, que comptarà amb l’actuació musical del grup Arena y Agua. El cost del sopar és de 60 euros i serà servit pel Grup Matas Arnalot, que també farà el mateix servei durant el Blue Moon.

La música de Georges Bizet i Isaac Albéniz, entre d’altres, amb l’acompanyament de les castanyoles de Silvia Baqués i Vanessa Tello serà un altre dels plats forts de l’estiu sitgetà. Un espectacle que es durà a terme els dies 4, 18 i 25 de juliol; 1, 8, 15 i 29 d’agost; i el 5 de setembre. Les entrades per aquest concert tenen un preu d’entre 7 i 10 euros. Els assistents rebran una copa de cava de benvinguda.


Per més informació, cal trucar al 673 100 123, de dilluns a divendres de 9:30h a 18h, o bé, contactar per correu electrònic a nitsalpalau@gmail.com.


Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar