El sector turístic sitgetà s’obre al mercat rus

Un cop finalitzat el Festival de Cinema, Sitges encara el final de la seva temporada turística, marcada per un alts nivells d’ocupació. Del mes de juny al setembre, els establiments hotelers de la vila han registrat una mitjana del 95% d’ocupació, uns números que igualen les xifres de l’any 2012. El públic rus ha estat el segment de mercat més nombrós que ha visitat aquest estiu el poble.

El Russian Info Centre, un punt d’atenció al visitant rus creat per l’Oficina de Turisme de Sitges, ha atès del 15 de juliol al 15 de setembre, més de 900 consultes. Entre els diferents serveis que s’ofereixen en aquest punt d’informació destaquen el servei de traducció i la venda de paquets d’excursions. El turista rus que visita la joia de la Mediterrània procedeix en un 40% de Moscou, un 10% de Sant Petersburg, i en un 50% d’altres ciutats de Rússia i països de l’antiga Unió Soviètica.

L’oferta de sol i platja, com la proximitat amb Barcelona i l’aeroport són els principals atractius per els quals escullen la vila com a primera destinació per passar les vacances. A més, segons Ignasi Garrigó, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, “el visitant rus té un alt poder adquisitiu i també sent predilecció per les localitats que potencien activitats lúdiques i culturals”. L’estada a Sitges d’una família oscil·la entre els set i deu dies.


Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar