El Grup M.A. obre la campanya de Nadal per grups i famílies

L’arribada del mes de desembre coincideix amb el llançament per part del Grup M.A., de la campanya de Nadal per celebracions familiars i àpats d’empresa o amics.  A més de poder gaudir de la carta del Cau del Vinyet, restaurant de l’Hotel Best Western Subur Marítim, Pic Nic o Sports Bar, enguany també s’ofereix la possibilitat de servir un càtering a indrets de gran riquesa natural com per exemple la Masia Vilanoveta. Una masia típica catalana del segle XIX, que uneix a la perfecció la tradició i la modernitat.

Celebra dates tant significatives com el dia de Nadal o  Sant Esteve gaudint d’una carta amb plats típics d’aquesta època i al costat del mar de Sitges, un indret únic. A més dels àpats, també tens l’opció de reservar la teva estada per Cap d’Any, tant a l’Hotel Subur com el Best Western Subur Marítim.  Ideal per a grups d’empresa o amics i celebracions familars.

Per fer les vostres reserves o consultes podeu informar-vos a través de l’adreça electrònica info@matasarnalot.com, consultar la plana web del Grup M.A. o bé trucar al 93 894 03 20.


Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar