Comença la festa!

Aquest dijous, 12 de febrer, a les 19h comença el Carnaval de Sitges 2015 amb el tradicional Arribo, acte de presentació del Carnestoltes, el personatge principal dels carnavals. El “Dijous Gras” marcarà el punt d’inici de la festivitat més multitudinària que viurà Sitges durant tot l’any amb una afluència de més de 250.000 persones.

Quan finalitzi el primer acte del Carnaval, Sa Majestat Carnestoltes i el seu seguici es dirigiran cap a l’Sports Bar, on la comitiva tastarà alguna de les propostes de la carta. Un cop arribi la Reina, els dos grups es dirigiran cap a l’Ajuntament per prendre el control de la vila.

El divendres a la nit, la terrassa del Pique Nique acollirà la primera gran festa del Carnaval amb música, diversió i moltes ganes de veure multitud de disfresses. L’endemà al migdia, el Restaurant Picnic ofereix un àpat a la colla del Carnestoltes. Tant ell com la resta del grup estarà a disposició de tothom qui vulgui fer-se fotos.

El diumenge 15 i dimarts 17 de febrer, durant les rues de la nit i a les portes del mateix restaurant, s’instal·laran unes barres de bar que oferiran tot tipus de refrescos i entrepans.

Si no podeu estar de forma presencial al Carnaval o bé voleu ensenyar la vostra aventura a Sitges, el Pique Nique ha creat un concurs de Facebook. Aquesta promoció consisteix en penjar una imatge amb una disfressa carnavalesca i la més votada guanyarà un àpat per dues persones al Restaurant Picnic.0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar