Els establiments del Grup Matas Arnalot reben la distinció SICTED

La Casa Llotja de Mar va acollir el passat dimecres 18 de febrer, l’acte d’entrega de les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística (SICTED), promogudes per l’Institut de Turisme d’Espanya (Turespaña) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

El Best Western Hotel Subur Marítim, l’Hotel Subur Marítim, l’Sports Bar, el Cafè Bar Roy i el Restaurant Picnic van ser els establiments del Grup Matas que van rebre el diploma que els acredita com a contribuïdors de l’excel·lència turística a Sitges.

Segons Ignasi Garrigó, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, “aquestes distincions aporten un valor afegit per al municipi, ja que ens permet millorar els nostres serveis i continuar oferint els millors estàndards de qualitat als turistes i clients”.
Al conjunt de Catalunya hi ha 16 destinacions i 514 empreses i serveis reconeguts pel SICTED. La demarcació de Barcelona és líder del projecte amb 12 destinacions i 431 empreses distingides el 2014, nou més que l'any passat: Maresme (72), Osona (65), Garraf (57), Vallès Oriental (50), Berguedà (42), Baix Llobregat (36), Alt Penedès (27), Vallès Occidental (22), Bages (21), Anoia (15), Vilafranca (15) i Moianès (9).
Enjoy Sitges0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar