La Titan Desert té accent sitgetàEl passat dilluns, Boumaine Dades (Marroc) va acollir l’inici de la prestigiosa Titan Desert, una cursa de ciclisme de muntanya amb més de 600 participants. David Domínguez, Júlio Asensio, Dídac Rodríguez i Toni Bosch són els representants sitgetans que completaran els més de 500 quilometres, repartits en sis etapes.

L’Sports Bar Sitges va acollir la presentació de la parella formada per Domínguez i Asensio. Aquest acte va comptar amb la presència de Miquel Forns, alcalde de Sitges i Pep Moliné, regidor d’Esports del consistori.

La Titan Desert, una de les curses de Mountain bike més dures del món i que té lloc al desert del Sàhara amb recorreguts poc senyalitzats, calor intensa, ràfegues de vent, dunes, on la navegació i la orientació són absolutament necessàries. Aquest any, la cinquena etapa es considera com a cabdal per definir la classificació final, ja que els participants hauran d’afrontar un dur recorregut per les dunes i el paisatge desèrtic de l’Atles.

Enguany, aquesta cursa també compta amb la participació d’esportistes com Oscar Pereiro, guanyador del Tour de França 2006; Luis Pasamontes, Ibon Zugasti i Jon Santacana.

L’organització de la prova mou un total de quatre avions per transportar a tota la comitiva, tres tràilers per guardar les bicicletes, un helicòpter de suport, quatre camions per transportar equipatges personals i material logístic, un camió de cronometratge. A més, també s’utilitzen 40.000 litres d’aigua, 10.000 metres de cinta per marcar, vuit kits de senyalització i 50 aparells de ràdio.

Enjoy Sitges


0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar