El Sitges Convention Bureau ha celebrat l’assemblea
anual dels associats. L’acte ha servit perquè l’Agència de Promoció Turisme de
Sitges (APTS) presenti els seus objectius genèrics i per resumir les accions
del Sitges Convention Bureau (Sitges CB) el 2014, així com el Pla d’Accions
previst per al 2015. El Sitges Convention Bureau és el programa de l’APTS
adreçat al turisme de negocis.
L’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha presidit
l’assemblea, acompanyat de Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria
de Sitges (GHS) i vicepresident de l’APTS, i de l’amfitrió, el director de
l’Hotel Antemare, Alejandro Eguia. L’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha
explicat que després del sanejament de l’APTS a partir d’ara “ens hem de marcar
com a objectiu consolidar-nos en aquest sector, continuar sent referent i
mantenir la posició líder de Sitges, després de Barcelona”. Entre el treball pendent hi ha també, segons
Forns, ser més empreses les que formin part del Sitges CB, perquè això voldrà
dir que tenim més i millor oferta”. Joan Anton Matas, per la seva part, ha
destacat l’important creixement de les accions del Sitges CB. El president del
GHS ha manifestat que “és important que aquest creixement s’hagi fet mantenint
un bon preu mig dels hotels i ens ofereix perspectives positives per aquest
any, tenint en compte també les reserves actuals”. Matas creu fonamental la col·laboració
públic - privada i l’aprofitament de la marca Barcelona.
El Sitges Convention Bureau ha presentat una
comparativa de les accions del 2014 en relació al 2013. En aquest sentit, el
Sitges CB ha augmentat el número de reunions i d’ingressos als mercats emissors
principals. L’any passat es va ampliar el pressupost de promoció que va passar
de 35.000€ el 2013, a 90.000€ del 2014 provinents de la suma de les quotes dels
associats i de la recaptació de la taxa turística. També ha augmentat el número
de contactes aconseguits a través de fires, workshops i famtrips que han
superat els 850 i les accions comercials han passat de 10 a 16.
Enjoy Sitges
0 comentarios:
Publicar un comentario