Tripadvisor premia el Roy i l’Hotel Subur Marítim per la seva excel·lència

Tripadvisor, un dels portals de viatges més influents del món, ha premiat el Cafè Bar Roy i l’Hotel Subur Marítim pel seu alt grau d’excel·lència. Aquest distintiu, s’entrega en base a les bona critica que el client fa de l’establiment a través de la xarxa. 

Enguany, el certificat d’excel·lència compleix cinc anys de vida i entre els guanyadors podem trobar petits hostals, com també hotels de 600 habitacions i restaurants amb estrella Michelin. 
Segons dades facilitades per Tripadvisor, el 52 % dels guanyadors del certificat acostumen a ser restaurants i un 30% són establiments hotelers. Museus i altres atraccions turístiques representen el tant per cent restant.


Els llocs amb la marca TripAdvisor conformen la comunitat de viatges més gran del món, que arriba a la xifra de 340 milions de visitants únics al mes , a més de comptar amb més de 225 milions d'opinions i comentaris sobre més de 4,9 milions d'allotjaments, restaurants i atraccions. Estan disponibles en 45 països de tot el món. TripAdvisor també inclou TripAdvisor for Business , una divisió especialitzada que constitueix per al sector turístic la porta d'accés als milions de visitants mensuals de TripAdvisor .

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar