El CF Suburense jugarà la final de la Copa Catalunya

El CF Suburense jugarà el proper diumenge a les 10h, la final de la Copa Catalunya Amateur a Vilassar de Mar (Maresme), contra el Folgueroles. Una fita històrica mai assolida per cap equip sitgetà i que aquesta darrera setmana està creant molta il·lusió a tot el poble.

Fundada a l’any 1975, l’entitat afronta una de les etapes més glorioses de la seva història, ja que enguany jugarà a 1era Catalana, la categoria prèvia a l’etapa professional. Sota el comandament del tècnic Josu Juliám, el Suburense ha pujat dues categories de forma consecutiva, sempre amb un bloc format en la seva majoria per jugadors de la comarca.


Abans d’arribar a la final, els sitgetans han superat equips com la Riera de Gaià, Vinyets Molí Vell, APA Poble Sec i la setmana passada el Vilaseca en una emocionant tanda de penals al municipal d’Aiguadolç. Ara toca rematar la feina davant el Folgueroles, un equip d’inferior categoria però que segur donarà molta guerra. Tot i que el club no ha organitzat cap viatge en autocar, si s’ha convocat a tots els aficionats que tinguin cotxe, el diumenge a les 8.15h a la plaça Catalunya per tal d’omplir el màxim les places amb aficionats i familiars.

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar