EL FESTIVAL FA 50


Qui escriu aquest post, no va veure nèixer el Festival, però si va crèixer amb ell.

Ja de petit, a l’Escola feiem activitats durant els dies que durava el Festival, amb cartolines, cinta adhesiva i altres materials ens feien entrar al fabulós món de por i fantasia que les seves pel.lícules ens portaven. També recordo estar desitjant sortir a passejar pel centre de Sitges que quedava completament ambientat, o voler anar al “túnel del terror” que posaven al Passeig de la Ribera. Ja més endavant, poder anar a comprar pòsters a la Fragata. 

Tot allò es barrejava amb la visita de genis com Tarantino o tindre el privilegi de veure films com Reservoir Dogs presentar-se a Sitges.

El Festival, per créixer va necessitar buscar un espai més gran i modern com l’Auditori del Melià, potser va perdre una mica d’encant i al centre es trobaven a faltar els “frikis” que passejaven amunt i avall consumint film darrera film entre el Prado i el Retiro, però a poc a poc, les diferents activitats han tornat a fer que el centre de la Vila visqui l’ambient del Festival durant tots els dies, la Zombie Walk, un dels últims actes que s’han afegit els darrers anys, potser és la prova més visible...


Avui comença el Festival, fins al pròxim 15/10 moltes sorpreses ens esperen, per això, 50 anys semblen pocs, 50 King Kongs, 50 vegades esperant quin serà el nou cartell, 50 vegades fantàstic, 50 vegades, per molts anys!

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar