HALLOWEEN vs. CASTANYADA

Estem arribant a finals d’Octubre, i, per tant, els aparadors de moltes botigues de Sitges, alguns restaurants i altres llocs com escoles, comencen a decorar-se amb fulles d’arbres, teranyines i carabasses, i clar, la pregunta sempre és la mateixa, què celebrem? Halloween o la Castanyada?

Està clar que la festa de Halloween ha vingut importada i sempre serà més atractiva; tant per als més petits (disfressar-se és una garantia de diversió) com per als restaurants i pubs que poden fer festes, per tant, lògic que a poc a poc, hagi anat guanyant pes…

La climatologia últimament tampoc ha ajudat gaire a “La Castanyada”, ja que actualment, amb temperatures altes i sense pluja, realment posar-se a fer foc i menjar plats calents no acaba de vindre de gust…

Això no impedeix que (a les escoles s’ha d’agrair gran part dels esforços) la força de la tradició a Catalunya ens faci continuar celebrant a moltes llars la “Castanyada” com cal, amb unes bones castanyes i moniatos acompanyades dels panellets (si els feu a casa, millor, ja que tota la família podrà gaudir participant en l’elaboració).


La nostra recomanació? Castanyada durant el dia, i, per què no? Festa de Halloween a la nit el cap de setmana, i tu?, que prefereixes?

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar