Mobile World Congress, Sitges i el Congrés

Dilluns vinent, comença una nova edició del que, segurament, és el Congrés més important dels que es fan actualment tant a Barcelona com a la resta de l’Estat, el Mobile World Congress  2018 converteix Barcelona en la capital mundial de les comunicacions durant aquests dies.


Sitges, no pots ser d’una altra manera, des del començament del Congrés, ha tingut un paper rellevant en l’allotjament dels assistents, tot i que, és cert, que el creixement exponencial de llits disponibles tant a la mateixa capital, Barcelona, com a la resta de poblacions del voltant, ha fet que no hi hagi tants problemes per trobar un llit per dormir com abans.

De totes maneres, Sitges continua estant a la llista de poblacions amb hotels col.laboradors de l’esdeveniment, i també moltes empreses importants trien la nostra població per allotjar als seus treballadors durant la fira, i, aprofitant que Sitges està molt a prop de Fira de Barcelona, també organitzen reunions i presentacions.

Per tant, no només els Hotels de la nostra població veuen incrementada la presència de persones (segurament la xifra ronda les 4.000), també botigues, restaurants, taxis, cafeteries i resta d’establiments comercials s’aprofiten de l’alt nivell adquisitiu dels visitants i congressistes del MWC.
No podem passar per alt, que hi ha un cert temor per part de Barcelona, i per tant de tot el sector turístic i empresarial, que la situació política actual posi en perill el contracte entre els organitzadors i Barcelona, cosa que, de ben segur, causaria una davallada d’ingressos el mes de febrer en tots els negocis que d’una manera o altra es veuen beneficiats els últims anys.

Sitges, evidentment, també representa per a qui tria el poble per allotjar-se, l’oportunitat per escapar de la gran ciutat i descansar de forma diferent, sense l’estrès propi de la gran ciutat.
Què penseu d’aquesta Fira? Ho noteu a Sitges quan s’està celebrant?


Deixeu la vostra opinió!!!

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar