Per què ens agrada tant que nevi a Sitges?


Sembla (pel que diuen els meteoròlegs a la tele) que el més “dur” de la darrera onada de fred ja ha passat.

Durant 2 dies, a Sitges, hem viscut amb l’esperança de veure repetides, novament, postals que costa molt que es produeixin. Postals que als anys 60 i, en menor mesura, fa 10 anys es van poder gaudir a Sitges, on els petits i els grans van tindre l’oportunitat de poder jugar amb la neu fins i tot a la vora del Mar.

Per tant, ens hem fet la pregunta, per quin motiu volem els sitgetans que nevi? Segur que hi haurà qui no vulgui, no podem generalitzar, però també és segur que molts ciutadans han estat esperant que almenys, una capeta lleugera de color blanc cobrís els carrers.




La realitat? Finalment no ha nevat el suficient per a deixar-nos cap imatge impactant per al record, potser millor, ja que la realitat ens diu que en cas de neu, ni els carrers, ni les infraestructures del nostre poble estan preparades per fer la vida i els desplaçaments fàcils als habitants...

A nosaltres ens haguera agradat agafar la càmera de fotos, donar un passeig per l’església i poder fotografiar des de la Punta les platges i barques envoltades de neu, pujar cap al Parc Natural i veure les muntanyes del Garraf enfarinades, veure els petits llançant-se boles a la porta de les escoles i als més grans parlar i comparar si aquesta nevada ha sigut més gran o petita que la que va tindre lloc encara no fa 60 anys, però no, continuarem esperant, el nostre reconegut microclima ens ha deixat aigua (necessària també) i segur que d’aquí a poquet ens torna a portar el magnífic solet sitgetà i una magnífica temperatura.

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar