PRIMAVERA, A LES PORTES DE L’ESTIU A SITGES


Van passant els dies, i la climatologia, malgrat plogui algun dia, va tornant-se a Sitges cada vegada més agradable, la temperatura va en augment, i ja es pot començar a gaudir del sol, les platges i, per què no, la muntanya. 

Els mesos d’Abril i Maig són ideals per visitar Sitges, ja que hi ha moltes activitats que serveixen per preparar l’arribada de l’esperat estiu, concerts, festivals, proves esportives i altres esdeveniments serveixen i són una excusa perfecte per passar uns dies a Sitges i fer activitats sense parar, triar l’oci entre esport, cultura o el que més t’agradi doncs un problema no és...

Sitges també representa una més que excel·lent alternativa per dormir mentre es gaudeix de qualsevol dels actes que es fan a Barcelona i rodalies. Res com estar a Barcelona el dia de Sant Jordi i viure una jornada màgica, o, per exemple, el GP Barcelona de F1
que se celebra el cap de setmana del 13 de Maig. Gran oportunitat per veure en acció als millors pilots del món i veure si Ferrari, Red Bull, Renault o McLaren poden acabar amb el domini de Mercedes i Lewis Hamilton.
Molts amants de l’esport del motor aprofiten per escapar de Barcelona i dormir a Sitges gràcies a la fàcil combinació de transport públic o privat al Circuit de Catalunya.

També, no cal dir-ho, la majoria d’Hotels ja estan oberts i els clubs nocturns i pubs també, per tant, no hi ha problema per fer les 2 coses, passar-ho bé i descansar.

T’animes i ens fas una visita?

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar