SETMANA SANTA A SITGES

Ja tenim aquí el primer període de vacances del 2018, la Setmana Santa, la que per a molts serà la primera oportunitat per escapar-se uns dies de la rutina i el dia a dia. Sitges, una vegada més, rebrà a molts visitants que trien el nostre poble com a millor opció per apropar-se a gaudir de totes les possibilitats i opcions d’allotjament, culturals i d’oci que ofereix la nostra localitat.
Si el temps ho permet, finalment sembla que serà així, les platges començaran a tindre moviment (malgrat que algunes guinguetes no podran obrir degut a problemes administratius que esperem que es resolguin ràpidament) i els carrers s’ompliran de vida i gent de diferents indrets.

- ACTES TRADICIONALS DE LA SETMANA SANTA

El passat diumenge ja es va dur a terme la celebració del Diumenge de Rams. Ara com a tradicional i més “catòlic” podem visitar exposicions com la del Sant Sepulcre dels Passos de Setmana Santa 2018 (al Palau del Rei Moro) o la 17a Exposició de calvaris a Sitges (Diorames, a l’Església Parroquial, la Confraria de Pescadors o també al Palau del Rei Moro) o anar a la Processó de Setmana Santa Divendres i als diferents actes litúrgics corresponents a la Setmana Santa.

- LES “CARAMELLES”

També molt tradicional és que per Setmana Santa a Sitges sigui temps de Caramelles. Tot aquell que vulgui podrà escoltar cançons populars pels carrers de Sitges durant aquests dies de Pasqua, els grups de Caramelles van per Sitges oferint les seves cançons i repertori per diferents establiments i cases de Sitges.


Si no has vist i escoltat mai com canten els grups de caramelles, et recomanem, i molt, que t’apropis a fer-ho.


Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar