SENDERISME A SITGES, PER LA PLATJA


Avui al blog, si ens ho permeteu, volem parlar sobre un dels atractius menys coneguts de Sitges, però més macos de fer. Us agrada el senderisme? Doncs Sitges també és el vostre lloc.
Tant per a principiants, com per a experts acostumats a rutes més llargues i amb una dificultat major, Sitges i el massís del Garraf poden proporcionar-vos una experiència fantàstica.
En aquest cas, avui, ens centrarem a parlar d’una ruta singular, senzilla, de poca dificultat i amb pocs però interessants quilòmetres, en la que, a més de fer senderisme, es pot gaudir del mar, la platja i unes vistes meravelloses.


Us parlem del GR-92, que uneix Sitges i Vilanova per la franja litoral.
Aquesta senzilla ruta, un passeig maco i sense grans desnivells, és apte per a qualsevol persona sigui quina sigui la seva experiència en muntanya, només cal tenir una mica de cura en algun punt i sobretot vigilar no acostar-nos a les vies del tren (si, a més de la muntanya i el mar, si t’agraden els trens has de saber que el camí va paral·lel a la via que uneix Vilanova amb Sitges).
Què ens encanta d’aquesta ruta? Doncs l’oportunitat de poder gaudir de diverses platges i cales al llarg del recorregut, a més, amb tots els serveis i comoditats i integrades en el conjunt de guinguetes de Platges de Sitges; la Cala de l’Home Mort és la més famosa de les platges que pots visitar abans d’arribar a Vilanova en un camí que pot variar la distància i el trajecte en funció d’on vulgueu començar i acabar, però sobretot, de si vols gaudir relaxadament del marc incomparable que la zona us ofereix, el Mediterrani i Sitges i exercici amb la natura.

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar